All for Joomla All for Webmasters

COMPROMÍS PER L’ESPORT

Castell-Platja d’Aro i S’Agaró promou la pràctica de l’esport com a font de salut i com a hàbit quotidià per generar un estil de vida saludable, actiu i de qualitat. Aquest compromís es concreta amb el següent decàleg:

 

·Oferta d’activitats esportives per a tothom, en què els participants assoleixin uns coneixements esportius amplis i en que la competició sigui un mitjà d’aprenentatge i no un fi.

 

 ·Promoció el municipi com a destí de vacances actives per famílies i adults i com a pol d’atracció per clubs i entitats esportives per fer-hi les seves estades de preparació, perfeccionament o convivència.

 

·Programació d’un calendari de grans esdeveniments esportius que converteix Castell-Plaja d’Aro en un pol d’atracció que combini turisme, esport i coneixement del seu patrimoni natural.

·Apropar la pràctica esportiva a tothom, també mitjançant la interacció entre els seus ciutadans mitjançant les noves tecnologies, els mitjans de comunicació locals i la participació comunitària.

·Disposició d’una xarxa d’instal·lacions públiques de primer nivell per a la pràctica esportiva i la salut comunitària, en recintes tancats o en espais oberts de lliure accés.

·Disseny de polítiques actives de benestar social i salut pública que promoguin els estils de vida saludables i la pràctica de l’esport com a eines per a la integració social i la sostenibilitat.

·L’esport com a eina de promoció econòmica generant llocs de treball en comerços i serveis especialitzats i afavorint tot el teixit empresarial de la ciutat tot esdevenint un destí esportiu de referència.

·Generació d’hàbits personals entre infants i joves: la recerca de la millora constant, el domini de les emocions, la preparació llarga i contínua per assolir un objectiu no immediat, la paciència o la constància.

·Difusió dels valors educatius en la pràctica esportiva: l’acceptació de la derrota, la cooperació amb els altres per assolir un objectiu comú, la renúncia al propi bé en benefici del grup, la valoració dels companys i el respecte dels adversaris.

·L’assoliment de valors: l’honestedat amb un mateix i amb els altres, la força moral per davant de la força física, l’esperit de col·laboració i la lleialtat als companys, la capacitat de convivència i de participació amb l’adversari i, l’amplitud de pensament i la generositat del cor.

 

 

Suma a tu Wellness City

Estás a un paso de contribuir con tu ciudad gracias a tu ejercicio